politik

Politiskt innehåll
Ej definierad

Om

 

Kontaktuppgifter:

Mikael Granberg
Öjersjövägen 6a
433 50 Öjersjö

Telefon: +46700017237

E-post: mikael@famgra.se

Svenska

Mikael Granberg - Intressen

Förutom att ägna mig åt politik och att vara god man på min fritid så finns det en del andra intressen som ligger mig varmt om hjärtat. Jag älskar till exempel att laga mat till mina nära och kära. Jag har ingen ambition att bli kändis kock eller så, men jag gillar att fumla runt i köket och hitta på nya rätter. En del maträtter blir bra och spännande och en del andra saker blir mindre bra och mindre spännande. Ett annat av mina stora intressen är teknik, datorer och populärvetenskap. Ända sedan jag var liten har jag hållit på och pillat med olika tekniska prylar.

Politik

Ett av mina stora fritidsintressen är lokalpolitik. Jag är medlem i Moderata samlingspartiet sedan många år tillbaka, men det var först efter valet 2010 som jag började engagera mig på allvar. För närvarande har jag inga politiska uppdrag men jag engagerar mig hårt i funktionshinderspolitiken och jobbar med att sprida kunskap om funktionshinder, personlig assistans och tillgänglighet i samhället. 

Mikael Granberg

Mikael Granberg heter jag. Jag föddes i Göteborg. Men jag har bott större delen av mitt liv i Partille som är en förstad till Göteborg. Där bor jag i en villa tillsammans med mina två barn och fyra katter. På min fritid lagar jag gärna mat åt min familj och mina vänner, jag ägnar mig också gärna åt  populärvetenskap, programmering och tekniska prylar i största allmänhet. På sommaren är jag gärna ute med husvagnen och campar.

Jag är också politiskt engagerad och har sedan många år varit medlem i Moderterna. Jag engagerar mig hårt i funktionshinderspolitiken och tillgänglighetsfrågor. Jag lever själv med ett fysiskt funktionshinder sedan många år tillbaka och driver därför bl.a. en websida och en Facebooksida som heter Funktionswebben. För närvarande så arbetar jag på HCL som manager.